top of page

ROOFTOP YOGA

Bli med på en unik yogaopplevelse under åpen himmel på Kolbotn! Rooftop Yoga er mer enn bare en yogatime; det er en mulighet til å koble fra hverdagens stress og finne ro og styrke i et koselig, lokalt samfunn. Kom som du er, uansett alder eller nivå.

Mandager kl. 19.00 - 20.15.

1. KURS
27. Mai
3. Juni

10 Juni

17. Juni

25. Juni

1. Juli 

2. KURS
29. Juli

5. August

12. August

19. August

26. August

2. September

  • Kurs fra Mai til September, totalt 6 ganger per kurs. 

  • 75 minutters yoga med fokus på styrke, fleksibilitet og mindfullness

  • Begrenset antall plasser

  • Mulighet for å ta med egen matte, kjøpe eller leie

  • En sosial opplevelse – ta med en venn, partner eller en kollega

  • Yoga utendørs i fantastisk omgivelser

Vinyasa Yoga Pose Oslonature

VINYASA YOGA

Vinyasa er en dynamisk og flytende form for yoga hvor pust og bevegelse synkroniseres. Denne stilen kjennetegnes av en serie stillinger som flyter jevnt over i hverandre, ofte i takt med inn- og utpust. Vinyasa legger vekt på harmoni mellom pust og bevegelse, noe som skaper en meditativ og energigivende praksis. Perfekt for de som søker både fysisk utfordring og mental balanse. Vi starter rolig med mindfullness og pusteøvelser, før vi går videre til solhilsen. I løpet av timen vil du bli utfordret i styrke og fleksibilitet.

Mot slutten roer vi ned med avspenningsøvelse og meditasjon. Vi avslutter med te eller smoothie. Alt dette i fantastiske omgivelser på en takterasse på Kolbotn. Gjør Yoga mens du puster inn frisk luft og kjenner vinden blafre og solen steke.

Feel good garanti :)

OM INSTRUKTØREN

Ingunn Folkestad har oppnådd Yoga Alliance sertifisering fra den anerkjente Sampoorna Yoga School i India, hvor hun spesialiserte seg i Ashtanga og Vinyasa. Yoga for Ingunn er mer enn bare en fysisk øvelse; det er en livsstil som har kraft til å endre mental og fysisk helse. Hennes undervisning er drevet av troen på at yoga kan bringe indre ro, fysisk velvære og en dypere forståelse av kropp og sinn. Med en varm og innbydende tilnærming ønsker Ingunn å lede sine elever gjennom deres yogareise, hjelpe dem å oppdage glede, ro og styrke. Uansett om du er ny til yoga eller en erfaren utøver, vil Ingunns klasser utfordre, inspirere og støtte deg på veien mot en mer harmonisk og balansert tilværelse.

Yoga Teacher with Certificate by sea side Oslonature
Yoga  Certificate  Oslonature

PÅMELDING

Du vil motta en mail med bekreftelse på kurset du har meldt deg på og mer informasjon angående oppstart. For nærmere informasjon eller spørsmål angående kurs vennligst ta kontakt.

booking@oslonature.com

/ 1599 kr 

/ 280 kr

Takk for påmeldingen

bottom of page