top of page

BEDRIFTSYOGA

Yoga på arbeidsplassen
Øk produktivitet og kreativitet - Reduser stress og sykefravær

Yoga hjemme

YOGA MOT STRESS

Opplev ro og indre fred med vårt Yoga mot Stress program. Designet for å hjelpe ansatte med å håndtere og redusere stress, tilbyr dette kurset teknikker for avslapning og sinnsro. Gjennom rolige, meditative øvelser og pusteteknikker, vil ansatte lære å frigjøre spenninger og finne en følelse av balanse. Perfekt for travle profesjonelle og de som søker en pause fra hverdagens hektiske rytme. En skikkelig deilig og nødvendig time!

Yoga utstyr.webp

KOMBINASJON

Få det beste fra begge verdener med vårt kombinerte yoga-program. Denne unike klassen blander elementer fra både 'Yoga mot Stress' og 'Yoga som Energiboost' for å gi en helhetlig opplevelse. Start økten med energigivende øvelser for å vekke kroppen, før du overgår til beroligende praksiser som gir mental klarhet og avslapning. En time som gjør underverker!

Lotus posisjon.webp

YOGA FOR ENERGIBOOST

'Yoga som Energiboost’ er et dynamiske program som fokuserer på å revitalisere kroppen og klarne sinnet. Med en blanding av oppkvikkende asanas (yogastillinger) og energigivende pusteøvelser, er dette kurset ideelt for de som ønsker å øke sin energi og produktivitet. Forvent en forbedret fysisk og mental yteevne som varer gjennom hele dagen. Gled deg til denne! 

HVORFOR BEDRIFTSYOGA?

Bedriftsyoga tilbyr en rekke fordeler som kan være verdifulle for både ansatte og arbeidsgivere. Implementering av bedriftsyoga er ikke bare en investering i de ansattes helse og velvære, men det er også en strategisk beslutning som kan føre til økt produktivitet, redusert sykefravær og bedre arbeidsmiljø.
 

FOR ANSATTES HELSE OG VELVÆRE

 • Redusert stress: Yoga er kjent for sin evne til å senke stressnivåer, noe som er spesielt viktig i høytrykksarbeidsmiljøer.

 • Forbedret mental helse: Regelmessig yoga kan bidra til å redusere symptomer på angst og depresjon.

 • Økt energi og vitalitet: Yogaøvelser kan øke energinivået og forbedre den generelle vitaliteten, noe som bidrar til større arbeidsglede og effektivitet.

 • Forbedret konsentrasjon og fokus: Regelmessig praksis kan skjerpe konsentrasjonen og forbedre kognitiv funksjon.

 • Forbedret fysisk helse: Yoga styrker muskler, forbedrer fleksibiliteten, og kan redusere risikoen for muskel- og skjelettplager, som er vanlig i kontorjobber.
   

FOR BEDRIFTENS GEVINSTER

 • Redusert sykefravær: Ved å forbedre både fysisk og mental helse, kan yoga bidra til å redusere sykefraværet.

 • Økt produktivitet: En sunnere og mer energisk arbeidsstokk er ofte mer produktiv.

 • Forbedret arbeidsmoral: Yoga på arbeidsplassen kan forbedre arbeidsmiljøet og øke de ansattes tilfredshet og lojalitet.

 • Styrket teamarbeid: Felles yogaøkter kan styrke båndene mellom kolleger og fremme et sterkere teamarbeid.

 • Positivt firmabilde: Tilby bedriftsyoga kan forbedre bedriftens omdømme og tiltrekke seg kvalitetstalenter som verdsetter velværeinitiativer.
   

LANGSIKTIGE FORDELER

 • Redusert turnover: Å investere i ansattes velvære kan bidra til å beholde talentfulle medarbeidere.

 • Forebygging av yrkesrelaterte helseproblemer: Regelbunden yoga kan bidra til å forebygge langsiktige helseproblemer forbundet med kontorarbeid, som ryggplager og repetitiv belastningsskader.

 • Fremme av en kultur for helse og velvære: Bedriftsyoga kan være en del av en større strategi for å fremme helse og velvære på arbeidsplassen, noe som kan ha omfattende positive effekter på bedriftskulturen.

MØT INSTRUKTØREN

Ingunn Folkestad

Ingunn Folkestad har oppnådd Yoga Alliance sertifisering fra den anerkjente Sampoorna Yoga School i India, hvor hun spesialiserte seg i Ashtanga og Vinyasa.Yoga for Ingunn er mer enn bare en fysisk øvelse; det er en livsstil som har kraft til å transformere. Hennes undervisning er drevet av troen på at yoga kan bringe indre ro, fysisk velvære og en dypere forståelse av kropp og sinn.Med en varm og innbydende tilnærming ønsker Ingunn å lede sine elever gjennom deres yogareise, hjelpe dem å oppdage glede, ro og styrke. Uansett om du er ny til yoga eller en erfaren utøver, vil Ingunns klasser utfordre, inspirere og støtte deg på veien mot en mer harmonisk og balansert tilværelse.

Yoga Teacher with Certificate by sea side Oslonature
Yoga Certificate Oslonature

BOOKING

We couldn't find what you're looking for

Seems like there’s no services to book yet, please contact us for more information.

Interessert i bedriftsyoga?

Thanks for submitting!

bottom of page